Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Påsken 2009 den fösta delen..

fredag, april 10th, 2009

Påskfirandet har rivstartat i år för mig och Anne.

Vi åkte till Hörvik på torsdagseftermiddagen för att arbeta lite med vårt sänggavel projekt. När vi kom hem så var även Hannes, Maria, Nils, Anna och Morfar där förutom far och mor. Hannes hade varit hos farmor och farfar eller nej nej och Böö som han kallar dem hela veckan. Per har varit i Hamburg och Maria har varit på kurs så Hannes fick påsklov i Hörvik.

Lagom till det att vi kom hem fick vi bevittna Hannes kunskaper i bandy, ser riktigt lovande ut.

hannesbandy

 

Hannes spelar bandy

Idag har vi åkt runt på Österlen på konstrundan. Vi började i Åhus och tittade på silversmide. I Brösarp blev det mer silversmide och två akryl konstnärer. Vidare till Maglehem där vi gästade Hillfons utställning och åt lite lunch.

konstrunda

Lunch i vårsolen

Efter detta blev det en tur till Kivik där vi tittade på Dalens smide och en snabb sväng till musteriet för att köpa lite cider. Som sista anhalt för min och Annes del åkte vi till Baskemölle och titta på Winblads glas.

Imorgon väntar påskfirande med familjen Bengtsson här i Malmö. Skall bli roligt att träffa alla igen, det var ett litet tag sedan nu.

/Karl

 

Jul i Carlshamn

söndag, december 28th, 2008

 

Våran julhelg började med att vi gick på julbön i Maria Magdalena kyrka i Lund, där Annelie jobbar. Hon höll i ett julspel för barn mellan 5-15 år. Efter detta så började Annes jullov och vi åkte genast till Carlshamn för att äta mat och umgås med familj och vänner. Nedan kommer lite bilder ifrån firandet.

jul081224_4

 Meja i väntan på Tomten

jul081224_3

 Moa, Malle och lilla Viggo som bara är 11 veckor gammal

jul081224_1

 Glen och Jojo hugger in på maten

jul081224_2

 Sanna och Kalle

jul081224_5

En glad julledig Annebus

jul081224_6

 Karl myser med Viggo

jul081224_8

 Britta och Pondus

Vid halvfem på julafton spelade Jojo med scoutmusikkåren nere på torget och där var vi alla och lyssnade. Under hela spelningen så snöade det lätt, som ni kan se på bilden.

jul081224_7

Jojo och Scoutmusikkåren