Archive for mars, 2009

Vårväder i Malmö!

söndag, mars 29th, 2009

 

Solen skiner och endast en ,mild bris i luften, med andra ord riktigt härligt vårväder. Vi passade på att ta en promenad med Linda & Magnus som hälsat på oss i helgen.

 besok1

Vår promenad längs bryggan

Helgen har vi firat med god mat, shopping och manikyr (till Anne & Linda). Ett bra sätt att ladda batterierna på inför en ny vecka.

 besok2

God mat..

 

På menyn denna helgen har det varit Laxplanka, som kan ses på bilden, Vit chokladmousse. I fredags testade vi gnocchi in pentola piccola di terracotta, som är en ugnsgratinerad “makaron” i tomastsås, väldigt gott!

besok3

..med goda vänner!

 

/Karl

Annebus 28 år

onsdag, mars 4th, 2009

 

Hurra! Hurra! Hurra!

Idag Fyller Anne 28 år och det har vi firat tillsammans med Annes syster Sanna som varit här på lite mat. Det blev baconlindad kyckling fylld med ost och senap, rostade rotsaker och en gorgonzola sås. Smaskens. 🙂

Efter detta så åt vi kärleksmums som Anne bakat idag och de var riktigt läckra!

anne28

Annebus fyller år!

 

Grattis hjärtat

Kramar Karl

Delar av familjen Fors på besök

onsdag, mars 4th, 2009

 

I helgen hade vi delar av familjen Fors på besök. De kom på fredagskvällen och mös med oss. På lördagen åkte Andrea och Ann-Sofie för att lämna Andrea på konfa kickoff i Åhus, så Anne och Ellinor fick en heldag på stan med massor av shopping. På lördagskvällen kom Ann-sofie tillbaka och då blev det mer mat och ännu mera mys.

fors

Annelie, Ann-Sofie, Andrea och Ellinor

 Kom Snart och hälsa på igen!

Kramar Anne & Karl