Archive for april, 2011

Våren är här

söndag, april 10th, 2011

Den senaste tiden har det hänt otroligt mycket. Veckorna och helgerna har varit fullsmockade av olika aktiviteter och besök.  Så nu tycker jag att det är dags att ta tag i en liten uppdatering av läget.

Sen några månader tillbaka så har Noa fått ett eget rum, vilket har gjort att han numera sover som en stock. Han somnar vanligtvis vid 20 på kvällen och med lite tur så sovar han till 8:30. Detta ger mig och Annelie lite tid att hinna med lite projekt här hemma. Det första projektet har varit att färdigställe Noas rum, sy kuddar och madrassöverdrag samt att få upp stickers på djurkompisar mm.

Noas nya rum och Giraffkompisen

Noas nya rum och giraffkompisen

 

En glad Noa i sitt nya rum

En glad Noa i sitt nya rum

 

Den senaste veckan har Noa börjat gå mer och mer. Han är riktigt bra på det och har inte slagit sig så mycket ännu. Se filmerna nedan.

Klicka på bilden nedan 

Noa på språng 

Noa på språng

Klicka på bilden nedan 

Noa på sitt nya rum 

Noa på sitt nya rum

 

Under helgen har mina härliga vänner Anna, John, Micke och Andreas varit här och repat inför spelningen på min och Annelies 60års fest i maj. Det var riktigt gött att spela ihop med er igen och mycket roligt att se er och få umgås en hel helg. Som ni säkert förstår så har det blivit en hel del mat och musik, det vill säga det bästa av flera världar. Tack för denna gången vänner!

 Repning

Repning på vångavägen

Denna helgen har vädret varit helt fantastiskt. Efter en lång vinter så är det nu underbart att så hur trädgården får liv.  Noa har roat sig med att smaka sig igenom jord, gräs, ogräs, blommor och stenar men vad vi förstått så har han inte hittat någon favorit ännu 🙂

På gastronomisk resa

På gastronomisk resa

 

Vårhärlig trädgårdVårhärlig trädgård!

 

/Karl