Stjärnklart

Denna helgen har varit fullspeckad precis som förra helgen. I lördags tog vi Skodan upp till göteborg (igen).

dsc00277

På väg till GBG

I Göteborg skulle vi se showen Stjärnklart med Marie Fredriksson, Lisa Nilsson, Sofia Källgren, Måns Zelmerlöf, Fredrik Lycke, Stefan Odenberg och Anders Berglund med band. En leverantör till Karls jobb hade bjudit in oss till detta evenemang, vilket var en riktig höjdare.  Efteråt blev det lite drinkar och en runda på stan, med en kollega till Karl, Johan med respektive Carolina.

dsc00278

Stjärnklart

Idag passade vi på att stanna i Förlanda och äta lite lunch med familjen Fors. Alltid lika trevligt att träffa er

dsc00283 

Familjen Fors hus

Väl hemma igen så blev vi tvungna att rymma ut vårt badrum. I morgon kommer NCC som skall bryta upp golvet för att fixa fallet i duschen. Våran stora förhoppning är att brunnen inte längre skall vara den högsta punkten i badrummet…. Så nu är vi utan badrum i ett par dagar, någon som har en dusch att låna ut?

 

Kramar

Karl & Annelie

Comments are closed.