Comeback

Nu är jag äntligen frisk efter att ha legat sjuk i någon konstig influensa, som bara ger huvudverk och feber.L  Det var i tisdagsförmiddag som jag började känna mig lite krasslig och sen steg febern snabbt. Febern har under veckan gått upp och ner ordentligt men igår morse så var den äntligen borta. Då jag fortfarande var rätt så trött igår så fick det bli en lördag i tv-soffan i alla fall.

Idag däremot så har jag gjort en ordentlig comeback. Efter att jag och Anne inhandlat de sista klapparna på Burlöv center så blev det shopping av julmat. Eftermiddagen har sedan spenderats till att göra tre sorters sillinläggningar, vitlökssill, senapssill och löksill. Jag har även gjort en sida gravlax. Alltihopa skall avnjutas på Bengtssons julbord i Carlshamn på julafton.

Det känns riktigt gott att jag hann bli frisk så att jag fick göra sillen själv, tycker sådant är riktigt roligt.!!

 sill081221

Sillinläggningar

Som topp på det har jag och Annelie svängt ihop en fiskgratäng som vi avnjutit till kvällsmat. Smarrigt värre J

gratang081221

Mumsig Torskgratäng
Blev visst lite julgodis med…


julgodi081221

Daim!!!

Nu är det dags för en skön avslutning på helgen framför TVn!

Bara två arbetsdagar kvar för mig innandet är dags för jullov! Men det skall jag nog stå ut med

/Kramar Karl

2 Responses to “Comeback”

 1. Jeppe Johnsson skriver:

  Ser ut som de klassiska Gudruns?

  (altså dajmen)

  Och så svensk torsk.

  Visserligen inte så berest som de som fångas i Barentshav

  (Frusen, Transporterad till Kina, Upptinad, Beredd, Förpackad och Frusen

  För att åter transporteras till Europa)

  Men, en resa från Bekinge till Malmö är inte att förakta . För en torsk är den faktiskt att föredra.

  Ha det fortsatt gott och båda två så ses vi i julhelgen och sedan går det utför.

  100 cm i Kitte i dag

  Kram

  Far&Mor

 2. Linda & Magnus skriver:

  Hej vänner 🙂
  Ville bara önska en rikigt god jul! Va fin sillen ser ut Karl!
  Blir lite avundsjuk för att ni fick äta den goda fiskgrantängen…har ju fått smaka så jag vet vad vi går misste om 🙁

  Puss och kram från Gråbo
  Hälsa God Jul till alla ”där hemma”