Julmys med goda vänner!

 

Idag den 22e december hade vi julmys med Hanna och Ida. Ida och Hanna stod för förrätt och efterrätt och vi gjode huvudrätten. Menyn blev följande, och jag kan redan nu säga att den var fantastiskt god.

Förrätt: Vitlöksbröd, Mozarella, tomat och basilika med en söt balsamvinäger.

Huvudrätt: Fläskfilé provencale, på potatisbädd  gratinerad med vitlökssmör.

Efterrätt: Chokladpudding med vispgrädde, hemma gjorda daim och choklad från Lindt.

idahann081222 

Ida & Hanna på mys

Vid efterrätten blev det både snack och spel. Vi fick ett nytt spel av Ida & Hanna Orangino som går ut på att veta vem man är och hur man uppfattas. Ett mycket roligt spel med många glada skratt och diskussioner. Spelet var så roligt att klockan hann slå halv tolv innan någon reflekterat över det.

Tack underbara vänner för en härlig kväll!

Kramar /Anne

Comments are closed.