Jul i Carlshamn

 

Våran julhelg började med att vi gick på julbön i Maria Magdalena kyrka i Lund, där Annelie jobbar. Hon höll i ett julspel för barn mellan 5-15 år. Efter detta så började Annes jullov och vi åkte genast till Carlshamn för att äta mat och umgås med familj och vänner. Nedan kommer lite bilder ifrån firandet.

jul081224_4

 Meja i väntan på Tomten

jul081224_3

 Moa, Malle och lilla Viggo som bara är 11 veckor gammal

jul081224_1

 Glen och Jojo hugger in på maten

jul081224_2

 Sanna och Kalle

jul081224_5

En glad julledig Annebus

jul081224_6

 Karl myser med Viggo

jul081224_8

 Britta och Pondus

Vid halvfem på julafton spelade Jojo med scoutmusikkåren nere på torget och där var vi alla och lyssnade. Under hela spelningen så snöade det lätt, som ni kan se på bilden.

jul081224_7

Jojo och Scoutmusikkåren

One Response to “Jul i Carlshamn”

  1. Britta o Kalle skriver:

    Hej ja nu är det feb vad tiden går,o inget svar fr oss. Men nu kommer det, för det första julfint, fina bakverk, mat, goda vänner, info vad ni gör ibland.Bra Karl att du har tagit över paketinköp för varje dag till Annelie dec månad. Ja nu väntar vi bara på bilder fr skidsemestern.Ha det så bra vi möts till helgen Kramizar Britta o Kalle