Våren är här

Den senaste tiden har det hänt otroligt mycket. Veckorna och helgerna har varit fullsmockade av olika aktiviteter och besök.  Så nu tycker jag att det är dags att ta tag i en liten uppdatering av läget.

Sen några månader tillbaka så har Noa fått ett eget rum, vilket har gjort att han numera sover som en stock. Han somnar vanligtvis vid 20 på kvällen och med lite tur så sovar han till 8:30. Detta ger mig och Annelie lite tid att hinna med lite projekt här hemma. Det första projektet har varit att färdigställe Noas rum, sy kuddar och madrassöverdrag samt att få upp stickers på djurkompisar mm.

Noas nya rum och Giraffkompisen

Noas nya rum och giraffkompisen

 

En glad Noa i sitt nya rum

En glad Noa i sitt nya rum

 

Den senaste veckan har Noa börjat gå mer och mer. Han är riktigt bra på det och har inte slagit sig så mycket ännu. Se filmerna nedan.

Klicka på bilden nedan 

Noa på språng 

Noa på språng

Klicka på bilden nedan 

Noa på sitt nya rum 

Noa på sitt nya rum

 

Under helgen har mina härliga vänner Anna, John, Micke och Andreas varit här och repat inför spelningen på min och Annelies 60års fest i maj. Det var riktigt gött att spela ihop med er igen och mycket roligt att se er och få umgås en hel helg. Som ni säkert förstår så har det blivit en hel del mat och musik, det vill säga det bästa av flera världar. Tack för denna gången vänner!

 Repning

Repning på vångavägen

Denna helgen har vädret varit helt fantastiskt. Efter en lång vinter så är det nu underbart att så hur trädgården får liv.  Noa har roat sig med att smaka sig igenom jord, gräs, ogräs, blommor och stenar men vad vi förstått så har han inte hittat någon favorit ännu 🙂

På gastronomisk resa

På gastronomisk resa

 

Vårhärlig trädgårdVårhärlig trädgård!

 

/Karl

5 Responses to “Våren är här”

 1. britta_bengtsson@elia. com skriver:

  Hej Noa:)
  Vad fint du har fått i ditt rum,där kunde vi verkligen leka o busa med kuddar o bygga hus. Ja full fart har du på benen,så till sommaren blir det fotboll.Måste ozå säga att du är en hejare på att dyka o simma på ditt babysim, var underbart att få vara med längtar redan efter DIG<3
  Kram fr Mormor o Morfar<3<3

 2. Jeppe Johnsson skriver:

  Oj, vad det händer mycket hos er, både ute och inne. Noa`s rum är jättefint. Förstår att han gillar det.
  Härligt att ni också hinner med era vänner och det ska bli kul att höra bandet vid ert 60 – årsfirande.
  Det där med babysim är ju kanon för vi hoppas på en varm och skön sommar med varmt vatten i Östersjön, så där kommer Noa att trivas gott, eller hur?
  Sköt om er!
  Kram farmor och farfar

 3. Maria skriver:

  JAA vad vi gillar uppdateringar!
  Han är för go! Gillar hur han vill testa allt på en gång i sitt rum. Tror jag får skicka ner Elin ngn dag så hon får lite stimulans 🙂

 4. Karl skriver:

  Maria
  Elin är välkommen ner att busa när som. Bara skicka ner henne!

 5. Inger & Göran skriver:

  Vilken underbar unge ni har & vad han har vuxit sen vi såg honom sist/ Många kramar