Karl

Karl

Karl

Jag heter Karl Johnsinius och är gift med Annelie. Jag är född och uppvuxen på Hörvik i Sölvesborgs kommun. Ett av mina stora intressen i livet är musik och då främst att spela trummor. Under min uppväxt i Sölvesborg så har jag spelat väldigt mycket i olika konstellationer, orkestrar och band, främst har det blivit rockmusik men även orkestermusik som sagt. Musik är lite av en röd tråd i mitt liv och det är framförallt trumspel som fångat mitt intresse.

 

Efter 3års naturvetenskapligt på gymnasiet med teknisk inriktning på Furulundskolan i Sölvesborg flyttade jag till Lund för att studera maskinteknik på LTH. Jag blev snabbt engagerad i studentlivet på Blekingska Nationen och förblev också så under hela min studietid i Lund, med kulmen under det år då jag arbetade heltid på nationen som qurator. Under tiden i Lund har jag även startat ett företag ”Soundwave” som säljer och hyr ut ljud och ljusteknik samt frilansande tekniker. Ljud och ljusteknik har alltid legat mig varmt om hjärtat och det är roligt att få utvecklas inom detta område. Lund gav mig verkligen möjlighet till detta med alla livescener och klubbar.

 

Efter min civilingenjörsexamen fick jag jobb i Landskrona på Tego System AB där jag arbetar som produktutvecklare och konstruktör. Våra främsta produkter är elvärmeradiatorer och butiksinredning i form av systemundertak. I februari 2008 flyttade jag och Annelie till en trea i Malmö. Där bodde vi fram december 2009 då vi flyttade till en villa i Dalby. 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.